Ratkaisukeskeiset psykoterapeuttiset palvelut

Meille voit varata ajan ratkaisukeskeiseen terapiaan, johon et tarvitse lähetettä, eikä tietojasi kirjata Kantaan eikä mihinkään sähköiseen järjestelmään. Kirjaukset ja muistiinpanot saat vaikka mukaasi.

Terapiamökin sohvalle voit istahtaa puhumaan asioista, joihin haluat löytää ratkaisun tai jotka aiheuttavat sinulle mielipahaa, surua, pelkoa tai ahdistusta. Voimme myös olla ja jutella lähellä eläimiä tai käyskennellä metsässä ja istahtaa vaikka kannon nokkaan. Luottamuksellisissa keskusteluissa pyritään siihen, että löydät itse vastauksia ja tapoja lisätä voimavaroja, rohkeutta, levollisuutta ja iloa elämääsi. Jos mielenterveytesi on horjunut äkillisesti tai vaikka kamppailusi mielenterveyshäiriöiden kanssa olisi jatkunut pitkään, toivon ja lohdun kipinä on löydettävissä. Pienin askelin voi elämän suunta muuttua parempaan.

Terapeuttinasi toimii Merja Nyman-Olkkonen, joka on sisätauti-kirurginen ja psykiatrinen sairaanhoitaja, ratkaisukeskeinen terapeutti ja ratkaisukeskeisen psykoterapian maisteri, PgDip & MSc Solution Focused Therapy (University of The West of England / Helsingin Psykoterapiainstituutti).